Apr 2019
Exenia goes Outdoor

Exenia goes Outdoor

I många år har vi fått frågor om Exenias fina Cortén armaturer finns för utomhusbruk. Vi ha tvingats svara "Nej  tyvärr" fram tills nu. Under Euroluce presenterade Exenia sin nya kollektion av utomhusarmaturer som består av pollare, markarmaturer, väggarmaturer och stolparmaturer. Kollektionen har samma formspråk och material som Exenias klassiska sortimnet och omfattar totalt 27 olika armaturer. Du hittar dem alla här.

Postat i Produktnyheter
Dela   
Apr 2019
Vi byter affärssystem

Vi byter affärssystem

Vi uppgraderar vårt affärsysystem för att kunna ge våra kunder, leverantörer och partners bättre och snabbare service. Själva bytet innebär en stor belastning på organisationen och under vecka 14 och 15 förutser vi längre svarstider på mail. Vi har mannat upp för att minimera problemen men får du ej svar på mail och har akuta frågor via mail så ring oss på 08-51420200 så hjälper vi dig.

Dela   
Mar 2019
Delta Light 30 år

Delta Light 30 år

Delta Light fyller 30 år som belysningsföretag och firar stort med ett nytt showroom i Milano med extra allt. Välkommen att vara med på invigningen den 8 april eller anmäl dig till en av de visningar som genomförs under hela designveckan "Salone del Mobile" i  Milano. Från Stockholm Lighting finns Johan och Mattias på plats och vill du veta mer så hör av dig till mattias@stockholmlighting.se

Mar 2019
Flustrets P-hus nominerad till Lighting Design Awards

Flustrets P-hus nominerad till Lighting Design Awards

Parkeringshuset Flustret har blivit nominerat till Lighting Design Award 2019. Mycket välförtjänt nominering. Ett smart hus med en kreativ design som verkligen lyfts fram av belysningen. Vi håller tummarna för en vinst!

Ljusdesign: Johan Röklander

Armatur: Xenia RGBW med Lineardrive DMX från Eldoled

Styrsystem: Tekniska Verken

Feb 2019
Architects@work 2019

Architects@work 2019

Stockholm Lighting ställer ut på Architects@Work den 3-4 april på Stockholmsmässan. Välkommen att besöka ett annorlunda mässkoncept där mötet verkligen sätts i fokus. Som arkitekt, konsult eller inredare erbjuds du på en relativt liten yta det senaste från många delar av ditt verksamhetsområde. Stockholm Lighting finns på plats med två montrar i samarbete med Deltalight (monternummer  18) och i samarbete med Intra ( monternummer 24). Klicka här för din personliga inbjudan.

Se fler bilder

Dela   
Feb 2019
Soirée

Soirée

Designprocessen för Soirée hämtade inspiration från det naturliga skuggspel som uppstår i naturen när solen skiner.  Deltalight Soirée skapar volym och ljus med sin unika form och resultatet är som ett näste av ljus som antingen fästs på vägg eller pendlas från taket. De pendlade armaturerna är bestyckade med E27 sockel medan väggmodellen har fast ljuskälla. Med sin unika form är den vacker med ljuskällan tänd som släckt. Finns i svart eller Deltalights unika "Flemish Gold".

Se fler bilder

Postat i Produktnyheter
Dela   
Jan 2019
Vi behöver dig

Vi behöver dig

Stockholm Lighting växer och nu är det vår innesäljargrupp som behöver tillökning. Innesäljargruppen är hjärtat i företaget och ansvarar för hela försäljningskedjan från offertskrivning till fakturering. Som innesäljare stöttar du även utesäljare och kunder med armaturförslag, dokumentation och beräkningar. Gruppen består idag av tre personer med olika bakgrund och kompetens. Du som söker bör ha minst 3 årig gymnasiekompetens och det är en fördel om du har en utbildning inom belysning eller branscherfarenhet. Som person söker vi dig som är serviceinriktad, klarar att ha många bollar i luften och vågar ta egna initiativ när det behövs. Då arbetet innebär löpande kontakter med våra leverantörer är god engelska ett krav och ytterligare språkkunskaper ett plus. Du är placerad på kontoret i Bryggeriet, Bromma tillsammans med 15 kollegor med över 250 års branscherfarenhet. Är du intresserad ansök direkt till anna@stockholmlighting.se. Sista ansökningsdag är 15 februari.

Dela   
Dec 2018
Vi fick ett julkort från Alingsås

Vi fick ett julkort från Alingsås

Hjälmqvistska Gården med brasilianska Diana Joels som designer. Stockholm Lighting medverkade med armaturer, styrysystem och programmering. Foto: Patrik Gunnar Helin

Dela   
Dec 2018
God Jul

God Jul

En riktigt trevlig Julhelg önskar vi på Stockholm Lighting. Med inspiration från Lucias krona vill vi passa på att lyfta fram runda armaturer som genom sin form skapar de en mjuk känsla i rummet som bryter av fint mot de raka injer som väggar, tak och inredning ofta skapar. Läs mer i vårt nyhetsbrev.

Se fler bilder

Dec 2018
Ljust innan jul?

Ljust innan jul?

Vill du ha ljust innan jul? Lumenalpha levererar de flesta moddeler av högkvalitativa downlghts på 2 veckor. Lägg din order i vecka 49 och få leverans innan jul.

Postat i Produktnyheter
Dela   
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Skriv in din mailadress nu — vi lovar att inte spamma dig!

   

Tidigare nyhetsbrev

Läs våra tidigare nyhetsbrev

Hitta nyheter efter taggar

Hitta nyheter kronologiskt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Skriv in din mailadress nu — vi lovar att inte spamma dig!