Feb 2019
Architects@work 2019

Architects@work 2019

Stockholm Lighting ställer ut på Architects@Work den 3-4 april på Stockholmsmässan. Välkommen att besöka ett annorlunda mässkoncept där mötet verkligen sätts i fokus. Som arkitekt, konsult eller inredare erbjuds du på en relativt liten yta det senaste från många delar av ditt verksamhetsområde. Stockholm Lighting finns på plats med två montrar i samarbete med Deltalight (monternummer  18) och i samarbete med Intra ( monternummer 24). Klicka här för din personliga inbjudan.

Se fler bilder

Dela   
Feb 2019
Soirée

Soirée

Designprocessen för Soirée hämtade inspiration från det naturliga skuggspel som uppstår i naturen när solen skiner.  Deltalight Soirée skapar volym och ljus med sin unika form och resultatet är som ett näste av ljus som antingen fästs på vägg eller pendlas från taket. De pendlade armaturerna är bestyckade med E27 sockel medan väggmodellen har fast ljuskälla. Med sin unika form är den vacker med ljuskällan tänd som släckt. Finns i svart eller Deltalights unika "Flemish Gold".

Se fler bilder

Postat i Produktnyheter
Dela   
Jan 2019
Vi behöver dig

Vi behöver dig

Stockholm Lighting växer och nu är det vår innesäljargrupp som behöver tillökning. Innesäljargruppen är hjärtat i företaget och ansvarar för hela försäljningskedjan från offertskrivning till fakturering. Som innesäljare stöttar du även utesäljare och kunder med armaturförslag, dokumentation och beräkningar. Gruppen består idag av tre personer med olika bakgrund och kompetens. Du som söker bör ha minst 3 årig gymnasiekompetens och det är en fördel om du har en utbildning inom belysning eller branscherfarenhet. Som person söker vi dig som är serviceinriktad, klarar att ha många bollar i luften och vågar ta egna initiativ när det behövs. Då arbetet innebär löpande kontakter med våra leverantörer är god engelska ett krav och ytterligare språkkunskaper ett plus. Du är placerad på kontoret i Bryggeriet, Bromma tillsammans med 15 kollegor med över 250 års branscherfarenhet. Är du intresserad ansök direkt till anna@stockholmlighting.se. Sista ansökningsdag är 15 februari.

Dela   
Dec 2018
Vi fick ett julkort från Alingsås

Vi fick ett julkort från Alingsås

Hjälmqvistska Gården med brasilianska Diana Joels som designer. Stockholm Lighting medverkade med armaturer, styrysystem och programmering. Foto: Patrik Gunnar Helin

Dela   
Dec 2018
God Jul

God Jul

En riktigt trevlig Julhelg önskar vi på Stockholm Lighting. Med inspiration från Lucias krona vill vi passa på att lyfta fram runda armaturer som genom sin form skapar de en mjuk känsla i rummet som bryter av fint mot de raka injer som väggar, tak och inredning ofta skapar. Läs mer i vårt nyhetsbrev.

Se fler bilder

Dec 2018
Ljust innan jul?

Ljust innan jul?

Vill du ha ljust innan jul? Lumenalpha levererar de flesta moddeler av högkvalitativa downlghts på 2 veckor. Lägg din order i vecka 49 och få leverans innan jul.

Postat i Produktnyheter
Dela   
Nov 2018
Frederikshavn Kirke

Frederikshavn Kirke

Fredrikhavns Kyrka totalrenoverades 2018 och en av de vitigaste kraven var att all belysning skulle kunna styras. Stockholm Lightings danska dotterblag Retail Refexlions stod levererade i samarbete med installatören Nordelektro AS ett system från Lutron Homeworks QS, som  löste uppgiften att både vara användarvänligt, kunan styras från väggpaneler och en app och vara flexibelt så att användarens själv kan ändra på scener. 

Se fler bilder

Postat i Interiörprojekt
Dela   
Okt 2018
Återbruk sparar resurser

Återbruk sparar resurser

Titta in på modli.se, Stockholm Lightings webbshop för utförsäljning av produkter som hamnat på lagerhyllan. Det kan vara demoprodukter, utgångna varor, produkter som kommit i nya versioner, returer mm. Återbruk av fina produkter till bra priser.

Garanti 1 år efter leverans från oss på utrangerade armaturer och på demovaror 6 månader.

Välkomna!

Dela   
Okt 2018
Lumenfacade Nano - blir det 2019 års storsäljare?

Lumenfacade Nano - blir det 2019 års storsäljare?

Lumenfacade Nano har nu funnits på marknaden några månader och responsen från er som provat den har varit odelat positiv. Liten och smidig men samtidigt med alla de möjligheter som storebror Lumenfacade erbjuder. Femton olika spridningsvinklar, fem fasta färgtemperaturer, två olika dynamiskt vita alternativ samt RGB, RGBW och RGBA som standard. Dessutom många olika infästningar för att passa just din byggnad eller konstruktion. Här kan du läsa mer. Vi har demoprodukter i Bromma, dock inte obegränsat, så vill du se med egna ögon och kasnke prova en idé så hör av dig till oss.

Se fler bilder

Dela   
Okt 2018
Tack alla som kom!

Tack alla som kom!

Årets Elmässa blev en succé. Tack alla som besökte oss i montern. Det var ni som gjorde mässan!

Dela   
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Skriv in din mailadress nu — vi lovar att inte spamma dig!

   

Tidigare nyhetsbrev

Läs våra tidigare nyhetsbrev

Hitta nyheter efter taggar

Hitta nyheter kronologiskt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Skriv in din mailadress nu — vi lovar att inte spamma dig!