Feb 2019
Architects@work 2019

Architects@work 2019

Stockholm Lighting ställer ut på Architects@Work den 3-4 april på Stockholmsmässan. Välkommen att besöka ett annorlunda mässkoncept där mötet verkligen sätts i fokus. Som arkitekt, konsult eller inredare erbjuds du på en relativt liten yta det senaste från många delar av ditt verksamhetsområde. Stockholm Lighting finns på plats med två montrar i samarbete med Deltalight (monternummer  18) och i samarbete med Intra ( monternummer 24). Klicka här för din personliga inbjudan.

Se fler bilder

Dela   
Feb 2019
Soirée

Soirée

Designprocessen för Soirée hämtade inspiration från det naturliga skuggspel som uppstår i naturen när solen skiner.  Deltalight Soirée skapar volym och ljus med sin unika form och resultatet är som ett näste av ljus som antingen fästs på vägg eller pendlas från taket. De pendlade armaturerna är bestyckade med E27 sockel medan väggmodellen har fast ljuskälla. Med sin unika form är den vacker med ljuskällan tänd som släckt. Finns i svart eller Deltalights unika "Flemish Gold".

Se fler bilder

Postat i Produktnyheter
Dela   
Jan 2019
Vi behöver dig

Vi behöver dig

Stockholm Lighting växer och nu är det vår innesäljargrupp som behöver tillökning. Innesäljargruppen är hjärtat i företaget och ansvarar för hela försäljningskedjan från offertskrivning till fakturering. Som innesäljare stöttar du även utesäljare och kunder med armaturförslag, dokumentation och beräkningar. Gruppen består idag av tre personer med olika bakgrund och kompetens. Du som söker bör ha minst 3 årig gymnasiekompetens och det är en fördel om du har en utbildning inom belysning eller branscherfarenhet. Som person söker vi dig som är serviceinriktad, klarar att ha många bollar i luften och vågar ta egna initiativ när det behövs. Då arbetet innebär löpande kontakter med våra leverantörer är god engelska ett krav och ytterligare språkkunskaper ett plus. Du är placerad på kontoret i Bryggeriet, Bromma tillsammans med 15 kollegor med över 250 års branscherfarenhet. Är du intresserad ansök direkt till anna@stockholmlighting.se. Sista ansökningsdag är 15 februari.

Dela   
 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Skriv in din mailadress nu — vi lovar att inte spamma dig!

   

Tidigare nyhetsbrev

Läs våra tidigare nyhetsbrev

Hitta nyheter efter taggar

Hitta nyheter kronologiskt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Skriv in din mailadress nu — vi lovar att inte spamma dig!