Vi kan tillsammans med våra partners hjälpa er hela vägen från idé till slutresultat. Vi är specialister på belysning med ett brett produktutbud i olika prisklasser och med många års erfarenhet av belysning och belysningsstyrning. Vi kan även ta ett helhetsansvar för ljus och ljud inklusive projektledning och installation om det är önskvärt. Alla projekt är olika och du väljer själv vilka tjänster vi ska hjälpa till med och vilka som du själv eller andra partners står för.

 

Koncept

Vi träffas för att ta fram en första skiss och känna in vad ni önskar. Vi diskuterar både belysning och belysningsstyrning och sätter budgetramar för projektet.

Belysningsförslag

Vi tar fram ett belysningsförslag och eventuellt förslag på styrning inklusive armaturförteckning och ritningar med placering. Ett belysningsförslag inklusive armaturspecifikation och ritningar kostar 15 000 kr för en villa eller lägenhet upp till 200 kvm. För större objekt lämnar vi gärna ett prisförslag. Vid order över 100.000 ingår belysningsförslaget kostnadsfritt.

Beställning & installation

I god tid innan det är dags för installation beställer vi era armaturer och komponenter. Beställningen görs via er arkitekt eller elektriker. Från vårt lager i Växjö levererar vi direkt till byggplatsen eller din elektriker som sedan planerar installationen.

Vi går igenom ritningar och monteringsanvisningar med installatören och följer upp eventuella frågor. Ingår styrning i vår leverans sköter vi även driftsättning och programmering av denna.

Uppföljning

När ni bott in er och levt med er nya belysning någon tid har vi ett avstämningsmöte för att vid behov göra förändringar utifrån er upplevelse av funktionen. Vår erfarenhet är att man ofta använder ytor på lite andra sätt än man tänkt när man väl flyttar in och det kan förändra behoven av belysning. Åtgärderna kan vara allt från omprogrammering av ljusscener eller behov av mer belysning i hallen eller kanske i trädgården.

Priser

Priserna nedan ger en indikation om hur kostnaderna för belysning kan komma att bli för ditt projekt.

Alla priser som anges är exkl installation och moms.
 

BAS
 
PLUS
 
PREMIUM
 
Kvalitetsarmaturer ur vårt bassortiment med lokal styrning via väggdimmer Armaturer ur vårt premium sortiment inklusive dekorativa armaturer i matrum och vardagsrum. Central belysningsstyrning för allmänna ytor

En exklusiv lösning med armaturer ur vårt premiumsortiment, kundspecifika lösningar och central belysningsstyrning alla utrymmen. Gardiner styda via belysningsstyrningen i relevanta utrymmen.

Kostnad belysning: 500 kr/m2 Kostnad belysning: 750 kr/m2 Kostnad belysning: från 1000 kr/m2
Kostnad styrning: 100 kr/m2 Kostnad styrning: 200 kr/m2 Kostnad styrning: Från 250 kr/m2
     

 

Boka möte

Boka möte med någon av våra säljare för att tillsammans få en bra bild av ert projekt och era behov. Det första mötet med oss är alltid kostnadsfritt.

Boka möte


Johan Fogelström

Emilie Pihlqvist

William Olvesten